De Smaak en Bossenstein krijgen punten van Gault&Millau

BROECHEM

BROECHEM – Ook dit jaar kregen restaurant De Smaak en Bossenstein van restaurantgids Gault&Millau punten. Op deze zestiende editie werden de prijzen uitgereikt in de AED Studio’s in Lint.

Beide restaurants kregen een 12 op 20.

Restaurant Bossentein: Rustig tafelen in 17de-eeuws kasteel met zicht op fraai golf. Professionele ontvangst in zeer klassiek en verzorgd interieur. Vol-au-vent met kalfszwezerik, hollandaisesaus en garnalen. Op vel gebakken zeebaars barigoule en coulis van peterselie. Correcte sabayon met vanille-ijs. Lees meer.

Bistro De Smaak: Bistronomie in een gezellig en sfeervol kader. Veel gerechten om te delen zoals gemarineerde zalm, vitello tonnato, terrine van ganzenlever of paté van haas. Velouté van bospaddenstoelen met gelakt buikspek. Gebakken zeetong, pastinaak, girolles en kroepoek van zeewier met gerookte paling alles in één gerecht. Diverse wijnen per glas. Lees meer.