RECENSIE. ****/5 – Mijn Gedacht in Emblem

RECENSIE. ****/5 – Mijn Gedacht in Emblem

RECENSIE – Op een zondag hebben we eens plaatsgenomen bij de vernieuwde brasserie ‘Mijn gedacht’ in Emblem. Dé plek waar tv-sterren vroeger vaak te gast waren voor de opnames van de één-reeks FC De Kampioenen.

We waren al eens te gast bij de vorige eigenaars, Tafel 7, maar ook brasserie De Afslag 86. Wat niet echt hoogvliegers waren, zowel van eten, maar ook van bediening. Kortom we geven de nieuwe eigenaar een kans en we waren aangenaam verschoten.

We hadden tijd voor een kleine hap, maar meestal weet je dan al genoeg. Met twee genoten we van een klein hapje een toast cannibale op andere wijze en kookbroodjes.

De bediening ging meteen zeer vlot, het was nu natuurlijk niet echt druk, een groot voordeel was dat de kaarten al klaar lagen op tafel. Dan gaat het uiteraard veel sneller.

We moeten toegeven, voor een kleine hap was onze buik zeer goed gevuld en het vlees van de toast was van een goede kwaliteit. Een flesje tabasco en wat peper en zout maakten het helemaal af om het pittiger te maken. De lookbroodjes waren rijkelijk gevuld met kaas.

Toch een sterretje minder voor het feit dat de parasols overal ineens werden opgezet, terwijl het minuscule zonnetje toch zorgden voor een beetje warmte in een plek waar de wind toch de winnaar was. Ook het afrekenen moesten we zelf gaan doen. Maar het afruimen werd dan toch weer snel gedaan.

Kortom, voor onze mening een adresje om nog eens langs te komen. Al denken we niet dat je er naartoe moet gaan om langer te tafelen, de zaak sluit graag om 22u30 ’s avonds het personeel de rust te gunnen. Wat hen uiteraard gegund is.

We denken wel dat dit een blijvertje is en moet zijn, want het is een mooie locatie met een mooie historie.

Nieuwe brasserie “Mijn Gedacht.” opent op terreinen FC De Kampioenen