27ste Knoeselloop aan GLS De Sleutel

27ste Knoeselloop aan GLS De Sleutel

BROECHEM – De gemeentelijke lagere school De Sleutel uit Broechem organiseert zaterdag 5 oktober voor de 27stekeer de Knoeselloop, een loopwedstrijd voor jong en minder jong, voor getrainde en minder getrainde sportievelingen.
Elke jeugdige loper krijgt een medaille en een zakje met gadgets. De eerste reeks start om  13 uur. Inschrijven gebeurt ter plaatse.

500 lopers voor knoeselloop
In 1993 stond Hugo Blockx, toenmalig voorzitter van het oudercomité, aan de wieg van de allereerste Knoeselloop. In de loop der jaren raakte de Knoeselloop steeds meer bekend in Broechem en (verre) omstreken. Ook dit jaar hoopt de organisatie een vijfhonderd lopers te mogen verwelkomen.

Voor het oudercomité van GLS De Sleutel is de Knoeselloop dé belangrijkste bron van inkomsten. Deze centen vloeien allemaal terug naar de leerlingen.
Naast een financiële bijdrage bij elke schooluitstap zal dit jaar ook een deel van de opbrengst besteed worden aan de uitbreiding van de huidige speelplaats met natuurlijke en groene spelelementen. Deze uitbreiding is mogelijk gezien de aankoop van het huis naast de school.
De groene speelplaats wordt een plek waar geravot kan worden maar eveneens een plaats om tot rust te komen en te genieten.

Meer info : www.knoeselloop.be, Knoeselloop Broechem of via oc.glsdesleutel@gmail.com