28ste ruilbeurs voor motoren op Moervelden

28ste ruilbeurs voor motoren op Moervelden

BROECHEM – Motorclub de Vetfrakken uit Ranst organiseert op zaterdag 7 december 2019 voor de 28ste keer hun ruilbeurs voor oude motoren, bromfietsen, fietsen en onderdelen.

Op het terrein Moervelden (voormalig militair domein Het Loo) gelegen aan de Bistweg (thv nr 11) te Broechem (Ranst) is het vanaf 9 uur verzamelen geblazen voor de liefhebber van oude motoren en aanverwanten.

Meer dan 3000m² aan standen
De beurs startte ooit als een klein en gezellig samenzijn voor verzamelaars en motorfreaks. Stilaan groeide het uit als één van de grootste beurzen in zijn genre. Een gevarieerd aanbod van oude motoren, bromfietsen, fietsen, scooters, onderdelen, curiosa, tijdschriften, boeken, werkplaatsboeken enzoverder vullen de 3000 m² stands.

Op het terrein is er voldoende en gratis parkeerruimte voorzien. Voor een vlotte verkeersdoorstroming zal er in de nabije omgeving van de beurs een algemeen parkeerverbod gelden.

De organisatie vraagt om de parkeerruimte van de omliggende handelszaken niet te gebruiken, 400 meter van de beurs is er een bushalte met een verbinding naar Antwerpen, Lier en Herentals.

Meer info: https://www.vetfrakken.be/