Achtste editie van Tuinkriebels in het Vrieselhof

Achtste editie van Tuinkriebels in het Vrieselhof

OELEGEM – Acht jaar al staat Tuinkriebels garant voor planten, proeven en pure passie. Voor en door de ware tuinliefhebber, vind je op deze happening interessante nieuwigheden, prikkelende inspiratie en heel veel gemoedelijkheid. Vraag raad aan echte kenners en koop terloops de struik waarnaar je al jaren zocht. Proef tuinoogsten en geniet met volle teugen van ambachtelijke brouwsels en heerlijke bereidingen middenin het betoverend kader van het kasteeldomein Vrieselhof.

Op het jaarlijks treffen van gepassioneerde tuinhobbyisten zijn de succesingrediënten dezelfde gebleven: Tuinkriebels staat garant voor groenverwante producten en diensten. Liefhebbers kijken elk jaar opnieuw uit naar het verrassend groot aanbod aan plantjes, tuinoogsten, bijzondere gewassen, de hipste innovaties en de leukste groentrends.

Tuinkriebels bezoeken
Voor het achtste jaar op rij blijft de toegangsprijs ongewijzigd. Voor de uiterst democratische toegangsprijs van amper twee euro valt er waanzinnig veel te beleven. Voor iedereen is daarbij het gebruik van de parking en de plantencrèche inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.

Fietsroute tijdelijk omgeleid
Omwille van Tuinkriebels zal het Vrieselhof gedeeltelijk (zone rondom het kasteel) niet vrij toegankelijk zijn tussen 3 en 8 mei 2018. De fietsroute wordt tijdelijk omgeleid: volg de bewegwijzering. De Remise en het park blijven open en bereikbaar!

Tuinkriebels Vrieselhof 2018 loopt in samenwerking met Velt, Gemeente Ranst, de Trappisten van Westmalle, Walter Van Gastel, Bode van Schoten en Bode Regionaal.

Praktisch
zaterdag 5 mei en zondag 6 mei 2018 van 10u tot 18u
Provinciaal groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem)
Inkom € 2,00 per volwassene. Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Met Groei & Bloei-kortingsbon: € 2,00 eerste persoon, 2e persoon gratis toegang.