Achtste “Somers en De Winter” lost Wraak in de familie op

Achtste “Somers en De Winter” lost Wraak in de familie op

RANST/LIER – Na “Moord op de scheidsrechter”, een verhaal dat zich situeerde rond het voetbal (o.a. SK Lierse) en de bankwereld, “Adellijke intriges” waarin de ‘betere kringen’ van Lier en omgeving de hoofdrol opeisen,  “Een drug te ver” waar de drugswereld alle aandacht naar zich toetrekt, “Losgeld voor een kind”, waarin de ontvoering van een kind alle aandacht opeist, “Moord aan de bali25e” waarin  advocaten en rechters aan de balie de hoofdrol spelen, “Chantage in het schepencollege” waar het de schepencolleges van Lier en Ranst zijn die de hoofdrol spelen in het verhaal en “Afrekening in het bedrijf” waarin schrijver Ludo Geluykens zijn eigen ervaringen met werken in een groot bedrijf van zich heeft afgeschreven zijn het nu verschillende familiale problemen die in “Wraak in de familie” voor problemen zorgen.

Wraak in de familie is de achtste politiethriller in de reeks ‘Somers en De Winter” die de Ranstse schrijver op zijn palmares heeft staan.

Mark Van Beeumen is postbode in Lier. Nadat hij door zijn vrouw is verlaten, leert hij de veel jongere Brigitte De Ridder kennen. Brigitte is eigenares van discotheek ‘The Moonlight’ in Emblem. Mark zijn geluk kan vanaf dan niet meer op, een knappe vriendin die vijftien jaar jonger is dan hij en aan geld geen gebrek heeft. Al snel heeft hij zijn job als postbode opgegeven. Aan zijn mooie leventje komt plots een einde wanneer Brigitte een verhouding begint met een jongere man. Ze kan haar verhouding een tijdje geheim houden maar Mark komt het toch te weten. Brigitte wordt vermoord teruggevonden in het huis van haar nieuwe vriend. Commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter gaan op zoek naar de moordenaar van Brigitte De Ridder. Het blijkt niet het enige misdrijf te zijn dat in de familie Van Beeumen gebeurt.

Het boek zal voorgesteld worden in samenwerking met de gemeente Ranst op 8 maart in de bibliotheek van Ranst.

Gelieve uw komst te bevestigen via: ludogeluykens@skynet.be / 0478 450 150