Affiche Jaarmarkt Broechem compleet

Affiche Jaarmarkt Broechem compleet

BROECHEM – Vier dagen feest in Broechem met als hoogtepunt de 54ste jaarmarkt op zondag 10 september. Het concept van de jaarmarkt werd 3 jaar terug herbekeken door een nieuw jaarmarktcomité en met succes. “Vorig jaar was onze zaterdagse kinderrommelmarkt met optredens een schot in de roos, we gaan terug voor hetzelfde sterke concept,” klinkt het bij het jaarmarktcomité dat ondertussen een vzw is geworden.

“Dit jaar is er na de kinderrommelmarkt weer een onvervalste kinderdisco, terwijl zal Eddy Smets en Letty Lenka weer zorgen voor de leuke sketches en muziek. Als afsluiter komt dit jaar Coverclash, een groepje met leden uit Groot-Ranst.”

Lokaal talent krijgt kansen
Op vrijdagavond start het weekend met een “faute party” in Café De Lindenboom en zaterdagavond zal de Broechemse Coverband Yune een stevig feestje geven. “Op zondagochtend starten we al met de 54ste jaarmarkt, meer dan 120 kramen zijn weer van de partij voor een gezellige markt,” vertelt het comité. “Dit jaar zorgen we op de markt ook voor extra animatie, het Gildenhuis voor een concertbandje en zelf voorzien we een Singer Song-writerspodium ter hoogte van het gemeentehuis. Zo krijgt lokaal talent de kans om te laten zien wat ze kunnen.”

Retrokoers en openluchtfuif
Voor de derde keer op rij is er de Knoeselkoers, een retrokoers voor jong en oud. En traditiegetrouw sluit heel Broechem af met de openluchtfuif op de parking aan het Streep. Maandagavond kunnen de kinderen nog een gratis ritje op de paardenmolen doen. “Het jaarmarktcomité trakteert elk kind dat in Broechem naar school gaat op een gratis ritje of een spelletje eendjes vissen.

Alle info en het hele programma kan je terugvinden op www.jaarmarktbroechem.be.