Allereerste editie van Out & Nief-festival met gratis spullen

Allereerste editie van Out & Nief-festival met gratis spullen

BROECHEM – Dit weekend deelt de tweedehandswinkel Out & Nief in Broechem honderden gratis objecten uit aan zijn klanten. “We hebben één zaal helemaal volgestouwd met schilderijen, bierglazen, vazen, meubels, lampen, wijnrekken, stoelen, decoratiestukken, klokken, wekkers, nieuwe nog ingepakte kleding, manden, ovenschotels, speelgoed en panelen van Kabouter Plop”, zegt zaakvoerder Gerry Van Laer. “De klanten die ons een bezoekje brengen op zaterdag 16 en zondag 17 juni, mogen drie voorwerpen meenemen, zolang de voorraad strekt. We geven maximum drie goederen per klant mee , opdat er voor iedereen iets is.” De objecten zijn reeds vrij te bezichtigen vanaf donderdag 14 juni, vanaf 10 uur, maar gratis goederen kunnen niet op voorhand gereserveerd worden.

Veel spullen die niet passen in concept
Inmiddels is het al meer dan vijf maanden geleden dat de decoratie- en brocantezaak Out & Nief verhuisd is naar een ruimer pand op de Antwerpsesteenweg in Broechem (Ranst). “Tussen de dagelijkse toevoer van goederen krijgen we ook spullen binnen die niet goed passen binnen ons concept”, zegt medezaakvoerder Kenny Van Tuyn. “Maar het zou zonde zijn om al die spullen weg te gooien”
Daarom kwamen de Vlaamse Salvage Hunters Gerry en Kenny op het idee om voortaan regelmatig gratis spullen weg te geven aan de klanten van Out & Nief. Dit weekend organiseren ze voor het eerst zo’n gratis weekendactie, waarbij elke klant maximum drie voorwerpen mee naar huis mag nemen.
Bezoek de winkel in de Antwerpsesteenweg 59 in Broechem (Ranst), tussen sporthal Het Loo en AVEVE.
maandag – woensdag: op afspraak
donderdag – zondag: 10 u tot 17 u
Gesloten op feestdagen