Apérotime, gezelligste afterwork komt naar Lier

Apérotime, gezelligste afterwork komt naar Lier

LIER – Jan Moons, Jelte Lambaerts en Bjorn Swennen, de organisatoren van respectievelijk afterwork party seven2one en winterbar Moose(Jan), maar ook foodtruckfestival HAP en Replay festival (Jelte & Bjorn) slaan deze zomer de handen in elkaar met een nieuw concept in de Kempen. Apérotime, het gezelligste afterwork openlucht aperitief, gratis en toegankelijk voor iedereen.

“Tijdens de zomermaanden sluit seven2one gedurende 4 maanden altijd zijn deuren omdat iedereen dan liever een openlucht event opzoekt. Maar door deze samenwerking met HAP zal de kempenaar ook in de zomer kunnen afterworken”, vertelt Jan Moons.

“De ervaring die we met HAP hebben  opgebouwd door gedurende 2 jaar langs steden en gemeentes te toeren met het foodtruck festival, nemen we mee in dit nieuw openlucht event.”

Beleving centraal

Op Apérotime staat beleving centraal! Verwacht je aan muziek die je spontaner laat dansen, hippe & smakelijke foodtrucks, fancy drinks en uiteraard énorm veel sfeer en gezelligheid. En dit op unieke locaties in de stad. “We kleden de grote markten in tropische planten, lampjes en gezellige tafeltjes,” klinkt het.

“Ons evenement is de ideale plaats om samen met collega’s op vrijdag je werkweek af te sluiten. Maar even goed om met vrienden met een fijn gevoel het weekend in te gaan. Iedereen is welkom in een ontspannen sfeer die je laat wegdromen naar verdere oorden.”

4 locaties in de kempen
De organisatoren starten deze zomer met 4 edities verspreid over 4 steden in de Kempen.  Openen doen ze op 2 juni op de grote Markt van Lier, 23 juni landen zee op de Grote Markt van Geel, in combinatie met de Braderij. 7 juli op de Grote Markt in Herentals en afsluiten doet men op 8 september op de Grote Markt van Turnhout.

Apérotime moet een vast begrip worden als we aan gezellig ‘Afterworken’ denken.