Asuunta en The Light Orchestra stellen nieuw album voor in LO Pétillante

Asuunta en The Light Orchestra stellen nieuw album voor in LO Pétillante

BROECHEM – Wie LO Pétillante af en toe eens bezoekt, heeft wel eens de kans gehad het vorige album van Assunta & The Light Orchestra te horen. Als de bijzonder geslaagde cover van Paul Simon’s ‘You Can Call Me Al’ de zaal instroomt, komen er regelmatig mensen richting toog om te vragen van wie die mooie versie wel mag zijn. Maar ook tussen hun eigen composities zitten pareltjes.

Toen de organisatoren van het Broechemse Buurthuis vernamen dat er een nieuw album verscheen, hebben ze dan ook niet getwijfeld om hen terug te vragen. De mooie stem van zangeres/songschrijfster Assunta Mandaglio wordt wonderlijk meegedragen op de diverse klanken van gitarist/producer Pieter Thys. Beiden verdienden reeds hun sporen bij o.a. Assunta Mano, Buscemi, Troissoeur en Balaxy Orchestra. Pieter Thys speelt op een hele rist minder alledaagse instrumenten, zoals een tweearmige gitaar en een zelfontworpen vioolgitaar.

Met een klein beetje hulp van wat techniek, vormt hij in z’n eentje een klein orkest. We zijn benieuwd wat de nieuwe plaat ons brengt! Kom het mee ontdekken en neem in afwachting alvast een kijkje op hun website, of op youtube.

Kaarten in voorverkoop kosten slechts 10 euro, aan de kassa betaal je 12,50 euro.

www.lo-petillante.be