Bart Kaëll en Salim Seghers vervolledigen affiche Jaarmarktfeesten

Bart Kaëll en Salim Seghers vervolledigen affiche Jaarmarktfeesten

BROECHEM – Tijdens de kinderrommelmarkt in september zorgt het jaarmarktcomité van Broechem weer voor een stunt.  Op zondag is er dan de 55steeditie van de jaarmarkt met heel wat kinderanimatie. Omdat het comité dit niet ongemerkt wil laten voorbij gaan komen er heel wat bekende artiesten optreden tijdens de kinderrommelmarkt.

“In café De Lindenboom kan je vrijdag 7 september naar een ‘faute fuif’ gaan, op zaterdag starten we om 13 uur met de derde kinderrommelmarkt,” zegt Tom De Noël van het comite. “Nadat we eerder al Sam Gooris, Kids on the Danceflooren de Broechemse band Yunevan Ilse melis bekend maakten zijn we trots om ook nog 2 toppers toe te voegen aan de affiche.

Salim Seghers, bekend van de hit ‘Verlaat me nooit’ zal zorgen dat heel wat senioren kunnen meezingen met de hits van vroeger.  “Als topper zijn we blij dat Bart Kaëllkan langskomen. In het najaar staat hij met zijn man Luc Appermont in het theater,” zegt Tom. Na de kinderrommelmarkt om 15u30 mogen de dames van Kids on The dancefloor de beste kinderhits live zingen. Sam Gooris sluit de middag op het plein achter de Fakkel af.”

In café De Lindenboom is er nog een feestje met de Emblemse band Quadrofeniaxen dan hopen we genoeg te slapen om zondagochtend te starten met de jaarmarkt in het centrum.

Zondagnamiddag organiseren de boeren van Broechem de jaarlijkse Knoeselkoersmet retrofietsen en als afsluiter een openluchtfuif.