BLOG-EET-TIP. Afhaalmaaltijden tijdens corona: Chefs BBQ

BLOG-EET-TIP. Afhaalmaaltijden tijdens corona: Chefs BBQ

CORONA/RANST – In het weekend eens niet moeten koken, dat is leuk en een origineler dan weeral koken. Je bent tenslotte in deze corona-tijden veel thuis. We geven je enkele tips mee wat je in onze regio kan bestellen en vooral om onze lokale restaurants te steunen.

Een tijdje geleden bestelden we eens eten bij Jeroen Beckers uit Emblem. Normaal gezien laat je hem en zijn team aan huis komen om te barbecuen en te genieten van zijn heerlijke ribbetjes. Tijdens de corona-lockdown bestelden we eens bij hem én het werd nog geleverd ook.

We bestelden zijn bekende specialiteit: de ribbetjes, we kozen voor 2 ‘latten’ van ongeveer 750 gr. Daarnaast namen we nog een portie heerlijke paëlla van de chef.

Bij de ribbetjes kan je kiezen voor sausje dat je over je ribbetjes kan smeren. We kozen voor Chef’s original en Kentucky Bourbon. Betalen deden we achteraf via overschrijving.

De ribbetjes waren overheerlijk, nog even lekker opwarmen daarna de saus erover gesmeerd en genieten. Veel vlees en zeker voldoende. Ook de paella was echt lekker, een gamba of 2, een mosseltje en een kippenbout. Kortom een mooie portie.

Ondertussen kan je wekelijks reserveren en zijn er ook al bbq-paketten en tapasplateau’s mogelijk. Alle info op de Facebookpagina van ChefsBBQ.