BLOG-EET-TIP. Afhaalmaaltijden tijdens corona: Oliver, brasserie & restaurant

BLOG-EET-TIP. Afhaalmaaltijden tijdens corona: Oliver, brasserie & restaurant

CORONA/RANST – In het weekend eens niet moeten koken, dat is leuk en een origineler dan weeral koken. Je bent tenslotte in deze corona-tijden veel thuis. We geven je enkele tips mee wat je in onze regio kan bestellen en vooral om onze lokale restaurants te steunen.

We gaan graag eens goed eten, in restaurant Oliver te Massenhoven kan dit zeker en vast. Je kon in het verleden soms ook maaltijden afhalen, maar nu gingen we dit eens in tijden van corona doen voor de eerste keer.

In april kozen we voor een jong haantje in rode wijnsaus en penne arrabiata. Ook nog een flesje wijn erbij en enkele uurtjes later konden we dit gaan afhalen op het afgesproken uur. Thuis nog even opwarmen in de microgolfoven en we konden genieten van een heerlijk ‘restaurantje-aan-huis’.

Later hebben we nog eens gekozen voor de warme ovenhapjes, oesters en de steak tartaar. Bij de steak kreeg je lekkere gekruide aardappeltjes en een slaatje. De oesters werden bij afhaal meteen opengedaan en geserveerd op ijs. Het bordje moet je hiervan uiteraard wel terugbrengen. Maar het is echt genieten op je eigen terras met lekker eten.

We kunnen het dus alleen maar aanraden om eens een bestelling te plaatsen bij Oliver. Je kan doorlopen tussen 13 en 19 uur bestellen, je haalt je eten buiten af op het terras. Je moet slechts een uurtje op voorhand bestellen en je kan erom gaan. Dat het een succes is merk je meteen bij het afhalen, heel wat auto’s rijden af en aan. De prijsklasse is ietsje hoger dan een klassiek frituur of pizza, maar het is zijn prijs waard.

www.oliver.be