Boeken Ludo Geluykens nu ook digitaal te lezen

Boeken Ludo Geluykens nu ook digitaal te lezen

RANST/LIER – Vanaf nu zijn alle boeken van de Ranstse schrijver Ludo Geluykens in de reeks “Somers en De Winter” als e-boek verkrijgbaar via Amazon.  “Moord op de scheidsrechter, Adellijke intriges, Een drug te ver, Losgeld voor een kind, Moord aan de balie, Chantage in het schepencollege, Afrekening in het bedrijf en Wraak in de familie” allemaal als e-boek voor € 9,90.

De schrijver zijn boeken gaan steeds over het duo “Somers en De Winter” die in op zoek gaan naar de daders van een moord die heeft plaatsgevonden in Lier of regio.

Dag van de Vlaamse misdaadauteur
De Standaard Boekhandel organiseert op 24 juni in de provincie Antwerpen “ de dag van de Vlaamse Misdaadauteur”, ook Ludo zal hieraan meewerken en lezingen doen in verschillende winkels. Zo zal hij een lezing geven over het ontstaan van een politiethriller van in het hoofd van de schrijver tot in de winkel.

Daarin legt hij ook uit wie wat doet, wat doet een politiecommissaris, de technische recherche, de wetsdokter, de procureur… Deze lezing duurt +/- 20 minuten. Er zal dus ook nog voldoende tijd zijn om te signeren en/of gewoon een babbeltje te slaan met Ludo.

Ludo is op 24 juni te zien om 10 uur in de Standaard Boekhandel in Olen, om 12u30 in Heist-op-den-berg, om 14u30 in Berlaar en tot slot om 16u30 in Lier.