Broechem en omstreken trappen in 1 april-grap

Broechem en omstreken trappen in 1 april-grap

BROECHEM – Voor velen werd het snel duidelijk, de jaarmarkt van Broechem zal uiteraard rokers toelaten op de jaarmarkt op zondag 10 september. Een geslaagde grap, want onze grap stond zelfs op GVA.be en Nieuwsblad.be.

Van enkele reacties waren we toch geschrokken, zo mailde er iemand dat hij het maar niet kunnen vond dat men de vrijheid afnam van heel wat mensen. Ook wat reacties op de facebookpost, maar die ondertussen weer verdwenen… Vooral het feit dat mensen enkel een titel lezen, en nooit de tekst in een artikel. Want geef nu toe, eindigen met:  “Ook de vraag om vissen te verkopen en bakharingen is ondertussen gestegen,” lacht het comité. Deed bij velen nog steeds geen visje rinkelen.

Enkele reacties:

Ludo Van de Velde Ik rook niet, maar vindt het niet juist dat een bepaalde groep moet zeggen wat een ander moet of niet mag doen. Als er mensen zijn die roken, is dat hun beslissing, zelfs God komt daar niet tussen!

Glenn van Genechten Binnenkort weer gebleit dat er geen volk komt

 
Ludo Van de Velde Ik laat die mensen die altijd alles voor een ander maar uitmaken stilletjes doen, gewoon op de oever gaan zitten en afwachten, na een tijd drijven de lijken zo voorbij !?

 
Glenn van Genechten Ah wacht ,1 april.
Ben Van den Bosch Verbieden is één maar je miet het dan ook controleren !!!!!!!!!!