Broechemnaar opent professionele trainingsstudio Body Switch

Broechemnaar opent professionele trainingsstudio Body Switch

BROECHEM – Op 1 februari opende Kurt Van Wiele zijn personal trainingsstudio Body Switch aan de Gustaaf Peetersstraat 57/2 in Broechem. Body Switch staat voor een volledig concept waar beweging en voeding centraal staan, dit met een persoonlijke training en begeleiding. Mensen die willen vermageren, hun spieren willen verstevigen of hun sportprestaties willen verbeteren kunnen er voortaan terecht voor een professionele training en coaching op topniveau.

Kurt Van Wiele heeft 20 jaar ervaring in de fitnesswereld en heeft verschillende diploma’s in dieet- en gewichtsverlies, voeding en sportvoeding. Via personal training en deskundig voedingsadvies begeleidt hij je naar een actieve, sportieve en gezonde levensstijl. Elke coaching begint met een intakegesprek om je doelen te concretiseren en er worden afspraken gemaakt over de gewenste trainings- en voedingsmethodiek. Bij het bepalen van je doelstellingen wordt uiteraard rekening gehouden met je medische en fysieke achtergrond en je conditieniveau.

“De kwaliteit van ons leven wordt bepaald door de beslissingen die we dagdagelijks nemen. Het is de dag van vandaag niet altijd evident om aan je conditie en welzijn te werken door allerlei factoren, waarvan tijdsdruk waarschijnlijk één van de meest doorslaggevende is. Body Switch is zich heel bewust van deze problemen en pakt ze aan bij de kern!”, zo vertelt Kurt. “Body Switch is er trouwens voor iedereen! Het trainingsprogramma – van 6 tot 12 weken – is zo uitgebalanceerd dat iedereen zijn best mogelijke zelf kan verwezenlijken. Door twee keer per week te trainen met persoonlijke coaching en een juist eetpatroon worden mooie resultaten voor een sterk, fit en gezond lichaam bereikt.”

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een afspraak maken of een trainingsmoment boeken op www.bodyswitch.be.