Broechems Mediabedrijf brengt spiritueel magazine uit

Broechems Mediabedrijf brengt spiritueel magazine uit

BROECHEM – Hans Van Dyck, eigenaar van HVD Mediaworks uit Broechem, ken je misschien van internetradio Sanne FM, internetradio Sax Radio Music en als plugger voor diverse artiesten.

Sinds 4 februari 2015 is er een radioprogramma genaamd: ‘De Spirituele Wereld’.  Dit programma heeft nu een eigen website ‘www.despirituelewereld.be’, en sinds 1 juli 2017 hebben we ook een vier-maandelijks magazine dat gaat over spiritualiteit, gezonde voeding, lifestyle, wetenschap, bewustwording, horoscoop, …  .

“We willen de taboe doorbreken van het spiritualisme en het zweverige waar de mensen een angst rond hebben. Spiritualiteit is geloven in het onzichtbare, het is het gebied waar het gevoel overneemt van de wetenschap.  Een continue persoonlijke zoektocht naar antwoorden, betekenis en waarheid.  Het bewust worden van de interconnectiviteit van de mens en Het Universum.  Je elke dag laten verbazen naar de schoonheid van ons ‘ZIJN’,” zegt Hans Van Dyck.

“Met het radioprogramma De Spirituele Wereld, kwamen er verschillende gasten naar onze studio praten over diverse onderwerpen van kaartleggen tot genezingen, van bachbloesems tot familieopstellingen, van raw food tot Ayurveda.  Wij hopen met ons platform zo goed mogelijk informatie naar buiten te brengen via radio, website, sociale kanalen en nu ook een magazine.”

  • Het magazine kost € 6,95 en is op verschillende manieren te bekomen: • Via de verkooppunten (te raadplegen op www.despirituelewereld.be).
  • Via de post kan je het magazine (mits extra verzendingskost € 2,95) in een gesloten envelop thuis laten aankomen.

•Je kan het ook gratis bekomen na invullen van het abonneerformulier op onze website.  In de maand van uitgifte krijg je een mail waarin je een download link krijgt naar een pdf bestand.
Wil jij als handelaar een verkooppunt worden?
Mail ons dan voor de voorwaarden via magazine@despirituelewereld.be.

Meer informatie:

www.despirituelewereld.be