Christel Engelen trekt Vlaams Belang bij verkiezingen

Christel Engelen trekt Vlaams Belang bij verkiezingen

VERKIEZINGEN 2018 – Op de bestuursvergadering van Vlaams Belang Ranst van 13 december 2017 werd unaniem Christel Engelen verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018.

“Samen met een nieuwe kracht binnen onze afdeling, Patrick Vandervaeren zijn de ambities duidelijk. Ranst is potentieel kandidaat om het cordon rond onze partij te doorbreken. Want dit is nodig om de burger terug inspraak te geven binnen onze gemeente. Enkel met een sterk democratisch Vlaams Belang kan de macht met meer directe inspraak terug bij de burger gelegd worden,” zegt Christel Engelen in een persbericht aan onze redactie.

De visie en doelstellingen van de partij in Ranst zullen worden voorgesteld eind februari. “Met veel ‘goesting’ en een enorme passie kijken we uit naar de komende campagne. Een campagne die we met de andere partijen hopelijk inhoudelijk kunnen voeren,” klinkt het strijdvaardig.

“Wij gaan voor een Ranst dat geleid wordt met een visie en niet lijdt onder ééndags- en mandatenpolitiek. Wij reiken dan ook de hand naar iedereen die zich, na de bekendmaking van ons inhoudelijk programma, mee wil inzetten voor een Ranst waar het aangenaam om leven is. De kiezer is het ondemocratische cordon beu. Burgers willen geen ‘postjesverdelende’ politiekers, maar krachtdadige beslissers. Echter wel beslissers die voorafgaand luisteren naar en overleggen met hun bevolking.”

Vlaams Belang Ranst hoopt op de steun te kunnen rekenen van vele burger. De partij nodigt de andere partijen uit om onze uitgestoken hand niet op voorhand af te wijzen. “Want iedereen is gewaarschuwd: Vlaams Belang Ranst is er klaar voor!” Besluit men.

10 vragen aan… Christel Engelen (Vlaams Belang)