Circus Ronaldo opent Zomer in het Park 2021

Circus Ronaldo opent Zomer in het Park 2021

LIER – Het Lierse Zomer in het park start dit jaar al op 26 mei in het stadspark op de evenementenweide. Momenteel nog geen propvolle evenementenweide en meterslange polonaises, maar dus wel een extra lange editie. Omdat het programma afhankelijk is van de geldende coronamaatregelen, zijn aanvullingen en updates niet onwaarschijnlijk.

Circus Ronaldo start met de voorstelling “Applaus”, deze gaat over een verhaal van een circus zonder publiek. “De eenzaamheid van een artiest waar niemand naar kijkt. Een clown zonder lach, een acrobaat zonder verwondering, een ballerina zonder opkijkende kinderoogjes. Een dichtgetimmerde ingang. Circus Ronaldo speelt vandaag geen voorstelling… of toch?”

“Tijdens deze voorstelling blijft de circustent leeg. Als publiek ga je niet door de ingang van de tent naar binnen om plaats te nemen op de tribune, je gaat van wagen naar wagen, van personage naar personage. In je eigen kleine bubbel stap je doorheen het circus, gluur je stiekem onder het tentzeil door en ontdek je plekjes waar je nog nooit eerder was. Iedereen die je doorheen je traject ontmoet draagt het zelfde verlangen: wil jij even naar me kijken? Wil jij mij even laten zijn wie ik werkelijk ben?”

“Een voorstelling zonder applaus, maar vol intens verlangen. Van sluimerende melancholie tot speelse hoop, van troostende illusie tot een ruwe realiteit.”

Ontdek alle informatie op DEZE LINK.