De trappistinnen van Brecht pakken uit met hoogkwalitatief badlinnen

De trappistinnen van Brecht pakken uit met hoogkwalitatief badlinnen

BRECHT – Zoals de Regel van Sint-Benedictus het voorschrijft, moeten trappisten en trappistinnen handenarbeid verrichten om in hun eigen levensonderhoud te voorzien. De zusters van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth in Brecht verkopen daarom o.a. vloeibare handzeep, douchegel, bodylotion en zelfs trappistenbiershampoo.

Vanaf nu bieden ze ook hoogkwalitatief badlinnen aan. De washandjes, handdoeken en douchelakens in zachte, volumineuze stoffen vormen een logische aanvulling op de TRAPP-verzorgingsproducten en zijn verkrijgbaar via hun abdijwinkel en de webshop www.trapp.be

In zekere zin knopen wij aan met een oude traditie. Vroeger hadden wij in onze abdij een weefatelier waar onder andere kerktextiel werd vervaardigd. Die activiteit deemsterde weg en uiteindelijk viel de textielproductie zelfs stil. Nu nemen wij de draad terug op, zij het dan onder de vorm van hoogkwalitatief badlinnen”, aldus Zuster Katharina, abdis van de Trappistinnenabdij in Brecht. “Ons nieuw TRAPP-textiel is ideaal om van elke badkamer een oord van rust en harmonie te maken.”

Dankzij de rechte lange lussen (zgn. zero-twistkwaliteit) voelt het badlinnen enorm zacht aan. De stoffen absorberen heel goed en irriteren de huid niet. Dewashandjes, gastendoekjes, handdoeken en douchelakens zijn verkrijgbaar in vier kleuren: antraciet, beige, ecru en zilver.
www.trapp.be