DE WARMSTE WEEK. Toneelvoorstelling en verzoekjes op orgel

DE WARMSTE WEEK. Toneelvoorstelling en verzoekjes op orgel

RANST – Ook dit jaar is er in GC Den Boomgaard heel wat te doen naar aanleiding van de Warmste Week. Het gemeentebestuur organiseert een theatervoorstelling en muziek met het orgel van Jef Grimon.

Op maandag 23 december 2019 kan je van 15 tot 20 uur de warme sfeer komen genieten van een vleugje toneel en muziek, een drankje en een hapje. Het gemeentebestuur heet alle gezinnen welkom op de theatervoorstelling ‘de Code van de Kaart’.

Na de voorstelling kan je luisteren naar het Decap-orgel van Jef Grimon en misschien zelfs een danspasje te ‘placeren’ op een verzoeknummer. Deze worden gebracht door Jef en Monique. Het gemeentebestuur schenkt de opbrengst van dit gezellig samenzijn rechtstreeks aan het goede doel.

Het goede doel is ‘Colombia Solidariteit’, deze is opgericht in 2017 met als doel de banden tussen de Belgische en Colombiaanse gemeenschap te behartigen. We bevorderen alle vormen van sociaal, cultureel, educatief en toeristisch contact tussen Belgische vrijwilligers en Colombiaanse gemeenschappen.

De inkom van het theater bedraagt 5 euro. Vanaf 16 uur kan je gratis binnen.