Dit weekend kriebelt het weer in het Vrieselhof

Dit weekend kriebelt het weer in het Vrieselhof

OELEGEM – Tijdens het eerste weekend van mei kun je in Oelegem opnieuw vele groene nieuwigheden ontdekken. Demo’s volgen, advies inwinnen bij kenners, ideeën sprokkelen voor of proeven van de (moes)tuin.

Zeven jaar al staat Tuinkriebels garant voor planten, proeven en pure passie. Deze happening voor en door de ware tuinliefhebber fleurt op 6 en 7 mei 2017 opnieuw het betoverend kader van het kasteeldomein Vrieselhof in Oelegem (Ranst) op.

Op het jaarlijks treffen van gepassioneerde tuinhobbyisten zijn de succesingrediënten dezelfde gebleven: Tuinkriebels staat garant voor groenverwante producten en diensten. Liefhebbers kijken elk jaar opnieuw uit naar het verrassend groot aanbod aan plantjes, tuinoogsten, bijzondere gewassen, de hipste innovaties en de leukste groentrends.

Kortom …
Van tuinboeken tot rabarber, van manden vlechten tot hoeveproducten, van rozen tot zeep van honing, … op Tuinkriebels vind je het allemaal!

Op 6 en 7 mei 2017 is het weer volop genieten van de kleuren- en geurenpracht in een gemoedelijke sfeer waar tuinliefhebber en tuinexpert, verenigingen, groenprofessionals en particulieren elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Praktisch
Voor het zevende jaar op rij blijft de toegangsprijs ongewijzigd. Voor de uiterst democratische toegangsprijs van amper 2 euro valt er waanzinnig veel te beleven. Voor iedereen is daarbij het gebruik van de parking en de plantencrèche inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.