Dubbel SoLO-concert in LO Pétillante

Dubbel SoLO-concert in LO Pétillante

BROECHEM – Yent’l Adams en Tilia Tilia zorgen op donderdag 7 november voor een dubbelconcert in buurthuis LO Pétillante.

In 2018 was zangeres Yent’l reeds te gast in het buurthuis. Ze staat live voor pure gitaarmagie met voornamelijk eigen muziek. Akoestisch, hartverwarmend en echt. Ze schrijft straffe songs, uit het leven gegrepen en begeleidt zichzelf daarbij met fingerpicking style gitaar.

Na een intens jaar, verzorgt Yent’l Adams, samen met enkele vrienden, een nu reeds onvergetelijk verklaard concert… Onvergetelijk, omdat het toevallig ook haar verjaardag is, ze aan nieuw materiaal werkt, en omdat ze Tilia Tilia meebrengt, twee geweldig samenklinkende zussen! Vertel het verder, enneuh… hou deze pagina in de gaten, want de volgende dagen volgt er beeld- en klank!

TILIA TILIA
Tilia Tilia is een spiksplinternieuw project van twee zussen die genetisch voorbestemd lijken om mooi samen te klinken. Ze brengen country, folk en sterke songs van grote voorbeelden zoals First Aid Kit, Bon Iver, ZAZ, enz… Naar hun hand gezet en gearrangeerd voor twee hemelse stemmen en een gitaar.

Dietlind Vanhove zingt al jaren, maar stapt nu voor het eerst op een podium voor een écht publiek. Linde is al langer op talrijke podia terug te vinden, onder ander met Cosmic Motion.

Kom mee genieten van dit unieke dubbelconcert! • vrije bijdrage

Praktisch
Wanneer? Donderdag 7 november 2019 – 20u15
Waar? LO Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, Broechem
Meer info: www.lo-petillante.be

Prijs? vrije bijdrage in den hoed