Dubbelconcert Yent’l Adams en Ruben Fockteteyn in LO Pétillante

Dubbelconcert Yent’l Adams en Ruben Fockteteyn in LO Pétillante

BROECHEM – Na een kleine zomerstop in buurt- en cultuurhuis LO Pétillante staat de programmatie voor het najaar weer zo goed als op punt. Zo zal Ruben Focketyn op donderdag 6 september in een dubbelconcert met Yent’l Adams het nieuwe seizoen stevig op de rails zetten.

Yent’l Adams is een singer-songwriter/fingerstyle gitarist uit Wuustwezel. Begeesterd door de rijke gitaarmuziek van Newton Faulkner, Ben Howard, Thomas Leeb, Mike Dawes,… bevat de nieuwe setlist van Yent’l pakkende, speelse en hartveroverende gitaarsongs, die je zullen aanzetten om zelf luidop te gaan dromen! In 2018 – 2019 ligt na avonturen zoals Leffingeleuren Busker Street, enkele van haar grootste helden ontmoeten, … alvast een leuke muzikale toekomst in het verschiet!

Hit op radio 1
Na een halvefinaleplaats in Humo’s Rock Rally, enkele voorprogramma’s van Amy Macdonald en samenwerkingen met Steven De bruyn & Roland Van Campenhout bracht Ruben Focketyn in 2015 als Nevada Fellow zijn eerste soloworp The Man Inside The Bowl uit. Deze leverde hem speeltijd op Radio 1 op met de single ‘Beam Of Light’.

Vorig seizoen passeerde hij al in gezelschap van Wouter Deprez met Bloemen, Bijen en Borstbollen. Naar aanleiding hiervan bracht Ruben z’n tweede solo EP Fresh Dust, Part I uit. Verder kreeg de single Buffalo van zijn eerste langspeelplaat ‘Alpine Tundra’ airplay op radio 1.

Praktisch
Waar? Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, Broechem
Wanneer? Donderdag 6 september – 20 uur
Inkom? Vrije bijdrage

http://www.lo-petillante.be