Els De Schepper doet eerste try-out bij JIPPAnimatie

Els De Schepper doet eerste try-out bij JIPPAnimatie

BROECHEM – Reeds sinds 2013 organiseerden Tom en Lien in hun garage optredens van verschillende comedians. Dit najaar stopt de organisatie er even mee. Ann Helena Kenis van Belgium got Talent zal binnenkort het podium sluiten. Maar aanstaande vrijdag komt eerst nog Els De Schepper langs.

De Schepper zal voor de grote zalen heel wat try-outs doen. Nu vrijdag doet ze haar eerste try-out in intiem gezelschap en oefent ze haar teksten in.

Els de Schepper heeft een besluit genomen. Ze zal blijven léven. En hoe!  Vanaf nu gaat Els zich enkel nog amuseren.

Al heeft het leven haar de afgelopen jaren regelmatig dikke kletsen uitgedeeld en al weet ze soms niet waar die allemaal voor hebben moeten dienen. Eén ding staat als een paal boven water: Els lééft met veel goesting! En ze wil u ook aansteken!

Dat zal ze trouwens niet op haar eentje doen… Zo krijgt ze hulp van de ondertussen legendarische “Rita uit Gent”, die deze keer haar immer optimistische maar totaal politieke incorrecte vriend “de Vettige Nonkel” meebrengt. “Klein Elske” belt met de preventielijn en weet met haar kinderlijke naïviteit alle harten te doen smelten. “Manneke Pis” geeft zijn waterige kijk op wie hij allemaal ziet passeren aan zijn fonteintje. Bovendien is er de deurenkomedie “Els is om zeep!”, waarbij de voltallige alter ego-cast tot hun grote paniek te horen krijgt dat het testament van Els verloren werd gelegd. Wat nu? Is Els écht om zeep? Of niet? Een hilarische whodunit in zuivere slapstickstijl!

Denk dus maar niet dat je de zaal triest zal verlaten. Integendeel.
Els kijkt vanaf nu door een eigenhandig geconstrueerde roze bril naar het leven.

www.jippa.be