Extra voorstelling en slechts 80 tickets over voor Koekoeksnest in Stalteater

Extra voorstelling en slechts 80 tickets over voor Koekoeksnest in Stalteater

OELEGEM – Vanaf 17 januari gaat het Stalteater te Oelegem in première met het theaterstuk ‘Eén vloog over het Koekoeksnest. Er gingen al 700 tickets de deur uit en met een extra voorstelling zijn er nog maar slechts 80 tickets over.

De extra voorstelling gaat door op donderdag 13 februari. In totaal speelt men 12 voorstellingen in de schuur van het Stalteater.

1950. Een psychiatrische inrichting in Amerika. Er arriveert een nieuwe patiënt, de levenslustige Randle Mc Murphy die zich als geesteszieke voordoet in de hoop zijn gevangenisstraf comfortabel uit te zitten. 

Onthutst over de manier waarop de patiënten er behandeld worden, vecht hij het autoritaire bewind van  hoofdzuster Ratched aan. Wint hij deze machtsstrijd? Kan hij de andere patiënten aanzetten om voor zichzelf op te komen? Een beklijvend verhaal met een hoek af !

Cast: Dirk Lynen, Kris De Bouw, Rik Lewijze, Leo Gevaert, Johan Palmers, Mark Van Put, Jan Van Damme, Vincent Van De Water, Neil Verbelen, Freya Mariën, Inès Ducès, Els Donckers, Moniek Brys, Peter De Moed, Tom De Noël.

Info en tickets: http://www.stalteater.be