Fietsen Gerrit Claessens opent winkel in Oelegem

Fietsen Gerrit Claessens opent winkel in Oelegem

OELEGEM/RANST – Fietshersteller Gerrit Claessens verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie in deelgemeente Oelegem. Gerrit is zelf deeltijds mecanicien bij Team Sunweb, zo was hij in januari mee met “Parijs-Nice”.

Regelmatig organiseerde hij afgelopen jaar ook workshops om zelf je fiets te herstellen, niet volledig, maar wel basisonderhoud. Na de vestiging in Ranst, die nog steeds als locatie zal dienen om je fiets binnen te brengen, open Gerrit een vestiging in Oelegem.

“Om iedereen onze goede service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij dan ook op zoek gegaan naar een geschikt groter winkelpand in de nabije omgeving. Die zoektocht hebben we ondertussen succesvol kunnen beëindigen. In maart 2019 zullen wij verhuizen naar de Oudstrijdersstraat in Oelegem,” zegt een trotse Gerrit.

“Voor onze klanten in Ranst blijven wij wel de mogelijkheid voorzien om de fietsen binnen te brengen en op te halen op de oude locatie.” Daarnaast heeft hij ook nog een ophaalservice, zo komt de fietsenmaker thuis je fiets ophalen en brengt hem nadien weer terug.

www.fietsengerritclaessens.com