Fietsen Gerrit Claessens verkoopt thee voor De Warmste Week

Fietsen Gerrit Claessens verkoopt thee voor De Warmste Week

OELEGEM – Naar aanleiding van de Warmste Week verkoopt fietsen Gerrit Claessens warme thee voor een warme glimlach. De opbrengst gaat naar de Cliniclowns.

“In maart dit jaar is ons dochtertje met spoed naar de kinderafdeling in het UZ Leuven Gasthuisberg gebracht en heeft ze daar een aantal weken moeten herstellen na een hersenoperatie,” zegt Zoë Claessens-Helsen. “De Cliniclowns brachten haar af en toe een bezoekje. Hoewel ons dochtertje toen nog maar 6 maanden oud was, hadden ze ook voor haar steeds aangepaste afleiding voorzien. Het is prachtig om de glimlach te zien op al die gezichtjes van de kinderen op de afdeling, maar tegelijkertijd ook prachtig als gevolg daarvan om de glimlach op de gezichten van de ouders te zien.”

“Wij willen vanaf nu elk jaar iets doen om de Cliniclowns te steunen en daarom verkopen wij 3 verschillende soorten theemengelingen ten voordele van de cliniclowns.”

1) “Power thee”: dé rozenbottelthee die ons moeke altijd zo graag dronk, zit boordevol vitamine C voor een verbeterde weerstand.

2) “Relax thee”: Deze theemengeling werkt rustgevend en is ideaal als digestief. Bestaat uit: passiebloem, citroenmelisse, vlierbes, korenbloem, groene rooibos, kamille, vlierbloesem en citroengras.

3) “Winter miracles thee”: Deze theemengeling kan verlichtend werken bij die typische winterverkoudheden. Bestaat uit : tijm, salie, kaasjeskruid, jeneverbes, heemstwortel, munt, klaproos, rozenblaadjes. 

1 zakje van 30 gram kost €5 en is te koop bij Fietsen Gerrit Claesssens, Oudstrijdersstraat 25A, 2520 Oelegem of komende zaterdag (14 december) op de kerstmarkt van Gezellig Oelegem.