Fietsers ontdekten Ranst met proevertjes

Fietsers ontdekten Ranst met proevertjes

BROECHEM – Zondagochtend kon je bij de BMX-vereniging van Ranst op Domein Moervelden vertrekken voor een prachtige fietstocht van 40 kilometer. Om 10 uur stond het grasveld op het domein toch al redelijk goed vol. Onderweg merkte je de drukte niet echt op en kon je dus genieten van een prachtige fietstocht die eerst liep richting Kleine Nete.

Aan taverne De Beemden kreeg je meteen al een lekker ijsje of gewonde appel. De tocht ging verder richting de prachtige haven van Emblem aan het Netekanaal. Een potje advocaat of een zelfgemaakte koek smaakte zeker. Via het Safipad ging het naar Alhiers. Proeven van zelfgemaakte Gin of cider tussen de boomgaard.

Daarna ging het richting Vremde en passeerden we het bos van Zevenbergen. Het Bijenhuis stond er met snoepjes of een peperkoek en honingkoek. Richting terugweg kwamen we nog voorbij B&B Domein Stekebees waar je koeskoes met rozijntjes en paprika kreeg.

Tot slot, met stramme spiertjes aangekomen bij de BMX vereniging om onder een stralend zonnetje te genieten van smoutebollen. Zelf namen we er nog een frisse cola en Titsenbier bij. De kinderen genoten op het springkasteel.

Deze diashow vereist JavaScript.