Gratis reclame voor lokale handelaars op Radio Zuidrand

Gratis reclame voor lokale handelaars op Radio Zuidrand

REGIO – Na de senioren en de mensen met een beperking, denkt Regioradio Zuidrand nu ook aan de lokale handelaars tijdens deze Coronacrisis.

“De senioren in de Zuidrand en de rupelstreek , hebben al hun eigen programma bij regioradio Zuidrand met groeten en verzoeken, uit en voor de woonzorgcentra op zondagochtend tussen 10 en 12u. Eveneens vinden de mensen met een beperking , hun gading bij regioradio Zuidrand op donderdagavond tussen 19 en 22u in het programma van Thuishaven Ritmica en de wandelaars vzw,” zegt de lokale Radio.

“Onze burgemeesters kregen ook de kans om hun inwoners toe te spreken. Al deden er velen dat nog niet. Maar nu gaat de radio in deze regio nog een stapje verder.”

“De lokale handelaars hebben het nu ook heel erg moeilijk. Want geef toe? De opdracht krijgen , om je zaak wekenlang verplicht te sluiten, is echt heel erg. Alle begrip voor deze Coronamaatregelen. Maar meer en meer , komen er signalen binnen , van lokale handelaars die het alsmaar moeilijker krijgen. Dus ook voor deze mensen wil Regioradio Zuidrand een spreekbuis worden. Wij zetten de info , die we binnen krijgen van de gemeenten, over deze lokale middenstanders, de komende weken gratis op onze radio. Welke zaken zijn gesloten? Welke zijn nog bereikbaar en leveren aan huis? Of bij welke zaken kan je na afspraak een pakketje afhalen? Regioradio Zuidrand zal dit alles gratis voor onze winkeliers op de radio zetten. Met dit alles proberen wij nu ook, deze mensen te ondersteunen.”

Luister op 105.1 FM in de Zuidrand of 106.5 FM in de rupelstreek of wereldwijd via www.radiozuidrand.be en hoor ook jouw handelszaak, voorbij komen , op onze radio tijdens onze dagprogrammatie. Zo blijven onze luisteraars op de hoogte , waar ze de komende dagen en weken terecht kunnen. Want wees loyaal en koop lokaal. Zeer zeker deze dagen. Wij zullen de winkels oplijsten , zoals wij ze binnen kregen van de diverse gemeenten in onze regio. Komt jouw zaak toch niet voorbij? Laat het ons weten via een mail naar studio@radiozuidrand.be en wij passen het zo snel als mogelijk aan. Samen met de Zuidrand en de Rupelstreek tegen corona. Hier wil regioradio Zuidrand het voortouw in nemen.”