Groen Ranst pakt uit met originele afffichecampagne

Groen Ranst pakt uit met originele afffichecampagne

VERKIEZINGEN 2018 – De start van de verkiezingscampagne van Groen Ranst zal niet onopgemerkt blijven. De partij liet tekenaar GIER (Gie Campo) de speerpunten van de partij verwerken in cartoons. Deze cartoons zal je aantreffen op de verkiezingsborden in de voortuinen.

“Ze vallen zeker op, onze affiches,” laat de partij weten. “Ook hier kiezen wij resoluut voor een andere aanpak. De fijne tekeningen zetten de Ranstenaar aan tot nadenken rond thema’s die ons na aan het hart liggen. Zo pakken we graag de verkeers(on)veiligheid aan, maar ook oprukkende industrie, meer groen, lawaaihinder en verbondenheid in tijden van groeiend egoïsme en onverschilligheid.”

Deontologische afspraken en andere aanpak
“De afgelopen zes jaar heeft Groen op een constructieve, maar wel erg duidelijke wijze oppositie gevoerd tegen een bestuur dat staat voor stilstand en dat er niet in is geslaagd onze gemeente veiliger, gezonder en menselijker temaken. Een eerlijk bestuur, met duidelijke deontologische afspraken en aandacht voor onze thema’s: daar gaan wijvoor, want het kan écht wel anders.”

De partij stapt in oktober naar de kiezer met een sterke lijst, vinden ze van zichzelf. “De lijst van Groen Ranst is een mix van jonge kracht, ervaren politiek en betrokken middenveld. Het zal niemand verbazen dat wij resoluut kiezen voor nieuwe en jonge gezichten en die ook meteen een opvallende plaats kregen op onze lijst.”

Nieuwe vrouwen en mannen op de lijst
“Naast uittredende gemeenteraadsleden Luc Redig (lijsttrekker) en Kurt De Belder op drie, vormen liefst drie nieuwe vrouwen Annelies Creten, Stefanie Gijsels en Femke Arnouts en ‘nieuwe’ mannen Joris Van Camp, Joren Verspeelt en Olivier Van Impe onze top 8. Ex-schepen Dirk van Nimwegen duwt de lijst. De lijst telt ook geïnteresseerde burgers uit het middenveld.

www.groenranst.be