Het Stalteater Oelegem neemt een vliegende start

Het Stalteater Oelegem neemt een vliegende start

OELEGEM – Wie in het voorjaar van 2020 nog op zoek is naar een gezellige avondje theater, kan hiervoor terecht in het Stalteater in Oelegem. Wegens groot succes spelen zijn extra voorstellingen van één vloog over het koekoeksnest en Ik! Ben! Gelukkig! 

Vanaf eind januari speelt het Stalteater ‘één vloog over het koekoeksnest’. Misschien klinkt deze titel je wel bekend in de oren. In 1975 werd er namelijk een Oscar winnende verfilming van gemaakt met Jack Nicholson in de hoofdrol.  Een beklijvend verhaal over het leven binnen de muren van een psychiatrische inrichting, anno 1950.  Meer dan 760 tickets vlogen al de deur uit! Maar er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Daarnaast speelt de cast van ‘Ik! Ben! Gelukkig!’ wegens groot succes een extra voorstelling op zaterdag 25 januari. De drie andere voorstellingen waren in een mum van tijd uitverkocht. “De voorstelling kwam tot stand in samenwerking met acht acteurs die voor het eerst op de planken zullen staan in het Stalteater. We volgen acht verschillende levens & karakters. Ze kruisen elkaars pad in de zoektocht naar geluk. Samen trekken ze op Mindfullness Based Stress Reduction-weekend. Maar slagen ze in hun zoektocht naar geluk?”

Meer informatie & reservaties: www.stalteater.be

Over Stalteater

Het Stalteater plant jaarlijks min. vier nieuwe producties met een zo groot mogelijke variëteit aan theatergenres. De focus ligt steeds op hedendaags nog verantwoord toneelwerk met de klemtoon op creativiteit en originaliteit. De werking van het Stalteater wordt gedragen door een enthousiaste kern van vrijwilligers. Door zijn ligging tussen de velden krijg je als bezoeker een totaalervaring van theater in een uniek en authentiek kader. Ideaal voor een avondje uit met familie of vrienden.