Hinder door werken aan Lammerenberg

Hinder door werken aan Lammerenberg

BROECHEM/ZANDHOVEN – Op maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019 voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de Liersebaan (N14) in Zandhoven. Tussen het kruispunt met de Massenhovensesteenweg (N116) en het kruispunt met de Nijlensesteenweg wordt de bovenste laag van het wegdek plaatselijk vernieuwd.

Onderhoud wegdek Liersebaan
Het wegdek van de Liersebaan is plaatselijk versleten en aan vernieuwing toe. De werfzone bevindt zich tussen het kruispunt met de Massenhovensesteenweg (t.h.v. restaurant ‘Oliver’) en het kruispunt met de Nijlensesteenweg (t.h.v. restaurant ‘Kempens Kiekenkot’). De toplaag asfalt wordt er plaatselijk vernieuwd. 

Verkeer richting E313 blijft steeds mogelijk
Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, blijft er steeds verkeer in één richting mogelijk: van Lier naar het op- en afrittencomplex Massenhoven (nr. 19) van de E313. Het verkeer komende van Massenhoven richting Lier volgt een lokale omleiding via de Massenhovensesteenweg (N116) en de Broechemsesteenweg. De werken starten maandag op de rijstrook richting Massenhoven, dinsdag wordt de rijstrook richting Lier aangepakt.
Weersafhankelijk
De werken zijn erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regenweer en/of koude temperaturen kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/zandhoven.