Barbier Den Dries geeft fakkel in Ranst door

Barbier Den Dries geeft fakkel in Ranst door

RANST – Zeven jaar geleden startte Dries zijn zaak in Ranst, hij droomde al een hele tijd voor een kapperszaak voor mannen waar de aandacht voor authenticiteit en traditie hand in hand zou gaan met expertise voor haar en baard, dit in een ongedwongen sfeer mét een pintje erbij.

Dries, de jonge snaak zocht en vond een tof pand in zijn geboortedorp, en ging op volle kracht vooruit, tegen de verwachtingen in. Barbier Den Dries was geboren.

“Na 7 mooie jaren in het dorp waar Toer de Sol de gemoederen bij elkaar brengt, charcuterie zaak ‘t Roodkapje weet wat ik graag tussen mijn bo’kes heb en waar het goed vertoeven is tout court, is het tijd om de fakkel door te geven,” klinkt het in een persbericht.

“Vanaf 1 april wordt Barbier Den Dries Ranst overgenomen door poulain Andrea Figorilli en zal de zaak onafhankelijk verder gaan onder de naam Barbier Figorilli. Voor het verworven vakmanschap met Italiaanse flair ben je dan ook welkom in diens kapperszaak, op het gekende adres,” klinkt het;

 

Vanaf 1 april staat Dries enkel in de zaak te Deurne. Andreas zal Ranst volledig op zich nemen. “We houden wel van een goed mopje, maar deze keer komen er geen vissen op de rug of aprilpools bij kijken, opgelet dus wanneer je je volgende kappersbezoek inplant.”

http://www.barbierfigorilli.be