Infoavond nieuwe kleuterschool in GLS De Knipoog

Infoavond nieuwe kleuterschool in GLS De Knipoog

RANST – Vanaf 1 september 2017 verwelkomt de gemeentelijke lagere school De Knipoog nu ook kleuters. De toekomst van de school leek in het gedrang te komen. Burgemeester Lode Hofmans (Open Vld) beklemtoonde in maart 2015 nog in GVA dat er geen beslissing was genomen, maar sloot toen een samenwerking met het Annuncia-Instituut niet uit.

Maar vanaf 6 maart kan je toch inschrijven voor de kleuterschool. Er zal ook zoals in de lagere school een maximum zijn van 24 leerlingen per klas.

Op donderdag 9 maart om 20 uur is er een infoavond voor de ouders van kleuters. En op zondag 12 maart zetde school de deuren open voor iedereen.

Gloednieuwe kleuterklas
Tussen 10u en 12u kan je in het eerste leerjaar terecht voor informatie, met al je vragen en om kennis te maken met juf Ingrid. Je kan dan ook op verkenning door de school waar elke klas een kunstige activiteit uitvoert en een kijkje nemen in hun gloednieuwe kleuterklas. Bewonder doorheen de school een echt “De Knipoog museum” met kunstwerken van de leerlingen. Je kan ook de turnzaal en speelplaats met speelbos en tuin ontdekken. Natuurlijk kan je die dag ook inschrijven.

http://www.glsdeknipoog.be