Informatievergadering project Ecopower te Oelegem

Informatievergadering project Ecopower te Oelegem

OELEGEM – Burgercoöperatie Ecopower en drinkwatermaatschappij water-link plannen de bouw van drie windturbines op de water-link site te Oelegem.

De gemeente Ranst organiseert hiervoor op woensdag 14 april 2021 om 19 uur een digitale informatiesessie om je maximaal te informeren over dit windproject.

“Op 16 juni 2020 organiseerden we al een infomoment in Ranst rond dit project. Deze keer zal bijna dezelfde informatie gegeven worden in het kader van het openbaar onderzoek van de omgevingsvergunningsaanvraag met milieueffectrapport (MER), dat liep van 2 juni tot 1 juli.”

“Er werd een wijziging aan het dossier aangebracht in verband met de bronbemaling. Het vergunningsdossier werd ingediend op 14 februari. Het nieuwe openbaar onderzoek loopt van 27 maart 2021 tot en met 25 april 2021.”

Praktisch
Inschrijven is verplicht via deze link. Je ontvangt hierna een e-mail met de link om op 14 april 2021 online deel te nemen. De digitale informatievergadering start om 19 uur.

“Vragen over het project zal je tijdens de informatievergadering in de chat kunnen stellen. Wie ingeschreven is, ontvangt achteraf het verslag van de informatievergadering, inclusief een overzicht van alle antwoorden op de gestelde vragen.”

“Kan je digitaal niet aanwezig zijn? Bezorg ons via ons mailadres je gegevens en je ontvangt achteraf het verslag inclusief antwoorden.”

Voor vragen over deze informatievergadering, neem je contact op met de dienst Omgeving van de gemeente Ranst via omgeving@ranst.be. 

Meer informatie over het project vind je hier.