Intergemeentelijke woon- en energiebeurs

Intergemeentelijke woon- en energiebeurs

RANST/ZANDHOVEN – Heb je bouw of verbouwplannen? Dan kan je aanstaande zondag op zondag 17 december best eens langskomen op de woon- en energiebeurs in samenwerking met gemeente Zandhoven en Igean.

“Samen met een aantal commerciële en niet-commerciële standhouders organiseren we een groot informatie- en sensibilisatiemoment.  Je kan infosessies en workshops bijwonen over de nieuwste isolatiematerialen, verwarmingssystemen, … en je kan info vergaren bij energiedeskundigen, aannemers en stands met de focus op lokale expertise en het duurzame aspect van bouwen en verbouwen. Een advies op maat over je eigen bouw- of verbouwproject kan je bekomen aan de stand van Kamp C,” klinkt het bij de gemeente Ranst.

“Onze gemeente organiseert eveneens in samenwerking met IGEAN een groepsaankoop dakisolatie. Verschillende aannemers uit de regio hebben ondertussen een voorstel ingediend en een stuurgroep van burgers de aannemers gekozen. Tijdens de woonbeurs vindt een infomoment plaats over de samenaankoop dakisolatie met de verdere praktische afspraken.”

Praktisch
Wanneer?
zondag 17 december 2017 van 13 tot 17 uur 
Waar?
 Evenementenhal De Populier, Populierenhoeve 22 te Zandhoven.
Inkom?
Gratis