Interviewers op pad in Ranst

Interviewers op pad in Ranst

RANST/BROECHEM/EMBLEM/OELEGEM – In de komende 4 maanden (tot eind december 2016) zullen er in onze gemeente interviewers van onderzoeksbureau TNS Dimarso op pad zijn. Zij doen een “Europees Sociaal Onderzoek’ in opdracht van de KU Leuven.

Dit tweejaarlijks onderzoek bestudeert wat mensen echt denken over het leven in België en de veranderingen in de samenleving die ons leven beïnvloeden. Het geeft mensen de kans om hun mening te geven over onderwerpen zoals de sociale voorzieningen in België, politiek, milieu en migratie.

De interviewers brengen een huisbezoek bij inwoners die door het toeval aangeduid zijn in het rijksregister en nodigen hen uit  voor een persoonlijk interview . De geselecteerden hebben op voorhand per post al een brief ontvangen met meer uitleg.

De komende maanden kan je deze interviewers dus opmerken in het straatbeeld. Ze kunnen zich steeds identificeren met een badge.

Indien je nog vragen hebt, kan je steeds contact opnemen met onderzoeksbureau TNS Dimarso op het gratis nummer 0800 40638.