Jeugdhuis De Moeve zoekt lokale muziekbands/artisten

Jeugdhuis De Moeve zoekt lokale muziekbands/artisten

LIER – Jeugdhuis De Moeve is de plek waar jongeren uit Lier en omstreken terecht kunnen voor een brede waaier aan activiteiten. Naast de reguliere jeugdhuiswerking is er ook het door de Vlaamse Overheid ondersteunde artistiek project Artafact. Artafact organiseerde het voorbije jaar o.a. het multidisciplinair kunstenfestival Broeihaard.
Om de concertwerking in een samenhangend jasje te steken, zet jeugdhuis De Moeve dit najaar voor de derde keer de Moeve Music Match op poten. Dit is een concertreeks met een wedstrijd waaraan artiesten uit de wijde omtrek van Lier kunnen deelnemen.

Het jeugdhuis is nu dus op zoek naar een 16-tal bands of soloartiesten die een eigen repertoire brengen en niet bang zijn om dit te laten beoordelen door het publiek en een professionele jury. Inschrijven kan via www.vi.be (kansen voor artiesten) tot 21 augustus. Ook hier geldt de Olympische gedachte, maar er is ook een publieksprijs een juryprijs. Wat deze prijzen inhouden wordt later bekendgemaakt.

Het jeugdhuis richt zich niet op een specifiek genre maar probeert wel voldoende variatie na te streven in de uiteindelijke selectie. De voorrondes starten in september; de finale vindt plaats op 28 januari 2017.
www.facebook.com/jeugdhuis.demoeve