Johan Terry vertelt ‘Ankerman’

Johan Terry vertelt ‘Ankerman’

RANST – De eerste editie van Comedy@DeNachtegaal was een schot in de roos. Daarom besliste harmonieorkest De Nachtegaal om op 30 november een tweede gast te laten afzakken

“Met Johan Terryn wijken we wat af van het comedy-pad, maar ook hij zal ongetwijfeld een glimlach op jullie gezicht toveren,” zegt de Ranstse harmonie.

“Kunnen we ons zelf veranderen? Is het leven maakbaar? Leiden we het leven dat we willen leven of dat we denken te mogen leven? Henry Ford zei ooit: “Of ge nu denkt dat ge ’t kunt, of denkt dat ge ’t niet kunt, ge hebt altijd gelijk.” Maar dan in beter Engels. Ge kunt dus maar beter geloven dat ge ’t kunt.
“Ankerman” vertelt het verhaal van een nieuwslezer die compleet verlamd geraakt van angst voor de wereld waarover hij bericht. En of die erin slaagt het scherm stuk te slaan dat tussen hemzelf en die wereld staat. 

De nieuwe voorstelling van Johan Terryn wordt weer een feest van groteske verhalen en cabareteske trouvailles. Hoe lang kan je naar een robotstofzuiger kijken? Hoe krijg je een vast zittende trouwring uit? Hoe geraak je in het hier en nu? En wat moet je doen als je een pratende eland tegen komt? Allemaal vragen in het hoofd van zijn personage onderweg naar die ene ultieme vraag: hoe kan je op het einde van je leven samenvallen met de mens die je had willen worden?”

Meer info en tickets op deze link.