Kabateens spelen “6×1=7”

Kabateens spelen “6×1=7”

EMBLEM – Na ‘Alice’ hebben de Kabateens hun tanden gezet in het theaterstuk “6 x 1 = 7”. Dit stuk is genoemd naar het boek ‘Zes maal één is zeven’ van Gerda Van Erkel. Het toneelstuk is bewerkt door Gert De Borger.

De jongeren van de Emblemse theatergroep spelen dit stuk op 23, 24 en 25 februari en ook nog op 2,3 en 4 maart in het Ambelhuis. De regie is in handen van Sarah Van Hoecke.
Het theaterstuk gaat over drie meisjes en drie jongens, met elkaar verbonden door een touw, volgen in het donker een rivier, een pad. Zes jongeren op een vreemd terrein zijn vreemden voor elkaar. Eén ding hebben ze gemeen: ze werden alle zes door de jeugdrechter naar dit kamp in de Ardennen gestuurd. Een alternatieve straf, die ze verkozen boven plaatsing in een tehuis of pleeggezin. Hun verleden loopt als een schaduw met hen mee. Behoedzaam tasten ze de grenzen af, van zichzelf en van de anderen. Soms lijken ze te verdwalen. Op het einde van het kamp wordt, mede dankzij de steun van hun begeleiders, zes maal één écht zeven en kijkt iedereen op een andere manier zijn toekomst tegemoet.
Acteurs: Jana Torfs, Anke Lemmens, Chiara Van der Sanden, Senne Willems, Jana Linden, Tibo Keteleer, Robine Gardener, Brecht De Greef.
Praktisch
Waar? Ambelhuis, Ambelweg 2 , 2520 Emblem. (GPS en parkeren : Sint Gummarusveld, Emblem)
Wanneer? 23, 24 februari om 20 uur en 25 februari om 15 uur, op 2, 3 maart om 20 uur en op 4 maart om 19u30
Reserveren? 0498/10.32.52
Prijs? € 10
Meer info? www.kabatoon.be