Kerst – en nieuwjaarcircus terug in ’t Stad – WIN TICKETS!

Kerst – en nieuwjaarcircus terug in ’t Stad – WIN TICKETS!

ANTWERPEN – Van 22 december tot en met 7 januari kan je weer de sfeer van het nostalgische kerstcircus opsnuiven. Vlaanderens mooiste circus slaat zijn tentenpark voor enkele weken op aan de parking aan de Desguinlei (tegenover PIDPA).  Het Circus Barones brengt een aangepast kerstprogramma in een uniek decor vol nostalgie. Traditie in ere hersteld in Vlaanderens grootste stad.

Het Circus Barones met Oostenrijkse roods is al enkele decennia een vast waarde in Vlaanderen en Nederland. Ze brengen een klassiek programma met een gezonde mix van acrobatische – en dierennummers doorspekt met clowneske toestanden. Door de gestage groei beschikt het Circus Barones vandaag over de modernste infrastructuur. Met enige trots en rede mogen ze zich dan ook Vlaanderens mooiste circus noemen.

We komen al meerdere jaren in het najaar naar Antwerpen weet circusdirecteur Richard Korittnig te vertellen. De eerste jaren moesten de mensen ons programma nog leren kennen. Door ons programma steeds te verbeteren zijn wij er best fier op dat de laatste jaren, zeker tijdens het weekend, de voorstellingen steevast uitverkocht waren. Het beste bewijs dat wij een voorstelling brengen voor gans het gezin.

Met dit éérste kerst – en nieuwjaarcircus in jaren hopen wij een traditie terug nieuw leven in te blazen. Onze tenten gaan kerst uitstralen door de mooie decoratie. Het wordt een programma van ruim 2 uur met internationale artiesten, behoorlijk wat leuke dierennummers en vooral het clownsduo “Ronny & Patatje”.

De bijna uitverkochte première is op vrijdag 22 december om 19.00 uur. Vanaf 23 december tot en met 7 januari zijn er dagelijks voorstellingen om 14.00 uur en 17.30 uur. (Geen voorstellingen op 24,25,31 december en 1 januari). Kaarten zijn te koop ter plaatse en online. Om iedereen de kans te geven om van dit spektakel te genieten zijn er speciale prijzen voor kinderen. Zij kunnen voor slecht € 5 genieten van dit spektakel (zowel tribune als loge). Hiervoor moet je enkel de korting bon meebrengen of deze op onze site downloaden.

In samenwerking met Radio Frekwent mogen we 30 duotickets geven voor de voorstelling van 30 december om 17u30. Stuur je adresgegevens door naar nieuws@regioranst.be en wie weet krijg je van ons wel een extra kerstcadeautje.