Kerstboomverbrandingen in onze gemeente, een overzicht

Kerstboomverbrandingen in onze gemeente, een overzicht

RANST/BROECHEM/EMBLEM/OELEGEM – In heel wat deelgemeenten kan je vanaf volgende week al je kerstboom laten verbranden op de vele kerstboomverbrandingen. We geven je graag een overzicht.

BROECHEM
Op zaterdag 6 januari organiseren de Vaders van Broechem al voor de vierde keer hun kerstboomverbranding op domein Moervelden. Om 18 uur start er een lampionnentocht aan de kerk richting Moervelden. Vanaf 20u30 zorgt Continental Rock voor de muzikale noot.

Ophalen kerstboom: zaterdag 6 januari tussen 9 en 11 uur of je brengt hem zelf naar domein Moervelden.

Lekkere hotdogs, Glühwein, soep en drankjes worden voorzien aan democratische prijzen.

MEER INFO

 


RANST
Op zaterdag 13 januari start er aan de kerk in Ranst een fakkeltocht. Vanaf 18 uur wordt het vuur aangestoken aan de Boerenkrijglaan. Er is een optreden voorzien van coverband The Marks. De organisatie is in handen van Scouts Siegfried Ranst.

Je kerstboom droppen kan op volgende hoeken:
– hoek Boekweitlaan en Louis Pittoorslaan – hoek Tarwelaan en Schaepsvonderlaan – hoek Korenveld en Hooiveld – Peeters Reypens plein – hoek Laarstraat en Processieweg – hoek Rozenlaan en Begonialaan – hoek Dennenlaan en Berkenlaan  – hoek Boswijk en Kasteeldreef – hoek Schawijkstraat en Spruytershofstraat  – hoek Valkenlaan en Merellaan  – hoek Profeetstraat en Sint-Antoniusstraat

MEER INFO


OELEGEM
In Oelegem kan je op zaterdag 13 januari je boom laten verbranden, vooraf kan je ook deelnemen aan een winter-bbq van de Scouts en Gidsen van Oelegem. Vooraf inschrijven hiervoor is wel nodig. Dit kan tot 6 januari.

Je kerstboom droppen tot vrijdag 12 januari kan op volgende locaties: Rond punt Pousse-Café,  Scoutslokalen (Vlotstraat 42A), Parochiezaal,  Grasveld Muizenheuvel, Kerkplein

MEER INFO


EMBLEM
In Emblem tot slot kan je ook op 13 januari je verwarmen aan het vuur op aan het Sint-Gummarusveld dankzij Chiro Fonske en Fientje Een fakkeltocht start om 18u45 aan de parking van de Chiro. Om 20 uur start het vuur. Er is een optreden van De Fanfaro, Post Fa-Taal en De Foorapen.

MEER INFO