Knoeselloop dit jaar enkel voor leerlingen GBS De Sleutel

Knoeselloop dit jaar enkel voor leerlingen GBS De Sleutel

BROECHEM – De jaarlijkse Knoeselloop in oktober lokt heel wat sportieve lopers uit Ranst en ver daarbuiten. Dit jaar besliste het oudercomité om dit niet te organiseren voor het grote publiek.

“Door de onzekerheid over het al dan niet mogen organiseren van evenementen, heeft ons oudercomité beslist om onze editie van de Knoeselloop in oktober 2020 anders aan te pakken,” zegt het comité.

“We spelen op voorzichtig en daarom zal dit jaar enkel voor de kinderen van onze eigen school (GBS De Sleutel) een Knoeselloop worden georganiseerd en niet voor het grote publiek. Dit wil zeggen dat op zaterdag 3 oktober, de Knoeselloop niet zal doorgaan maar we zien jullie graag terug op zaterdag 2 oktober 2021 op onze volgende editie.”

“We willen als school en oudercomité onze kinderen toch nog iets kunnen aanbieden in deze tijd waarin er al zoveel geschrapt wordt voor hen. Daarom zullen op donderdag 1 oktober de kinderen van De Sleutel in de namiddag hun reeksen lopen en weer kunnen rekenen op mooie prijzen.”

“We zullen werken met een live streaming op Facebook zodat de ouders en grootouders van thuis mee kunnen volgen en er dus geen volwassenen langs het parcours zullen staan.”

Meer info : www.knoeselloop.be, FB Knoeselloop Broechem of via oc.glsdesleutel@gmail.com