Mathieu & Guillaume weer te gast in LO Pétillante

Mathieu & Guillaume weer te gast in LO Pétillante

BROECHEM – Troubabroers Mathieu & Guillaume komen terug naar buurthuis LO Pétillante in Broechem. Ze brengen kleinkunst, Nederlands- en Franstalige pop of moderne chanson. Hun twee stemmen, gitaar en mondharmonica geven de broers een eigen, herkenbare sound.

Intussen wereldberoemd in Vlaanderen, zijn ze al twee seizoenen muzikale gasten in het Radio 2 programma ‘De Weekwatchers‘. Eind 2014 brachten ze reeds een prachtig programma in LO Pétillante. Nu zijn ze er weer, met een gloednieuwe show!

ALS IK VAN U WAS…
Familie, vrienden, kennissen… Iedereen weet het altijd beter, en met de beste bedoelingen! Van zoveel meningen zou een mens nog beginnen twijfelen aan alles of net volharden in boosheid. Mathieu & Guillaume doen gewoon hun goesting en botsen daarbij wel eens tegen de muur. Maar zoals Toots Thielemans hen ooit toefluisterde, “Guys, make your own mistakes!”. “Als ik van u was” is een voorstelling met songs en verhalen over twijfelen, kiezen, winnen en verliezen. Als ik van u was, ik zou komen kijken!  www.m-g.be.

Praktisch
Waar? LO Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, Broechem
Wanneer? Zaterdag 28 oktober, 20u15
Prijs? 10 euro in vvk, 12,50 euro aan de kassa
Info? www.lo-petillante.be