MaTTaB Kei Hard! t.v.v. Sint-Ursula fietst in de stad Lier

MaTTaB Kei Hard! t.v.v. Sint-Ursula fietst in de stad Lier

LIER – Wie houdt van een avond vol humor ten voordele van het goede doel, schrijft best 20 januari 2017 in zijn agenda. Sint-Ursula Fietst organiseert een comedy-avond met MaTTaB in CC Vredeberg om 20.00 uur. “Een dolle rit van improtheater, overgoten met een sausje van herkenbare jingles door dj duo “de Neven”. Wout, Manu en Tom van MaTTaB spelen op een hoog absurd en bij wijlen hilarisch tempo verschillende scènes met suggesties van het publiek. Dit met een hoog rock’n’rollgehalte onder het strenge oog van Gerechtsdeurwaarder Vandueren.

De opbrengst gaat naar het fietsproject van campus Sint-Ursula Lier. Tijdens de grote vakantie fietsen 49 leerlingen van Sint-Ursula van aan de schoolpoort naar de top van Alpe d’Huez: 3 landen, 10 dagen, 100 kilometer per dag.  Van de oevers van de Nete tot aan de skipistes van Alpe d’Huez om 15.000€ in te zamelen voor CooP-Africa. Lachen én tegelijk geld inzamelen voor het goede doel, het kan zeker in de stad Lier.

Praktische info
Tickets kosten 10 EUR voor volwassenen en 7 EUR voor studenten/leerlingen

Deuren: 19u30; start: 20u00. Alles gaat door in het  CC Vredeberg – Vredebergstraat 12-14 in de stad Lier. Kaarten zijn te bestellen via tickets@campussintursula.be of  het tel 03/491 92 24