Meer dan 2000 deelnemers op Levensloop in Edegem, volg live

Meer dan 2000 deelnemers op Levensloop in Edegem, volg live

EDEGEM – Vanmiddag om 16u is het zo ver. Dan start Levensloop 2016 in de gemeente Edegem. Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Het gemeenschapsleven van een stad of gemeente komt gedurende 24u samen om: mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, te vieren en in de bloemetjes te zetten – mensen te herinneren die aan kanker overleden zijn en om  als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

Teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond een parcours. Hiervoor laten ze zich sponsoren. Er staat telkens minstens 1 persoon van het team op de piste. Levensloop is geen competitie! Het is wel een bijeenkomst van heel het verenigingsleven van een stad of gemeente. De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte.

In de gemeente Edegem zaten ze gisterenavond al aan bijna 2000 deelnemers. De 24u begint vanmiddag om 16u en zal morgennamidag eindigen rond 16u. Iedereen is welkom tijdens deze 24u om eens langs te komen aan hangar 44 in het gemeentelijk park fort 5 aan de Rogier Van Den Weydenstraat in de gemeente Edegem.

Belangrijke momenten zijn de start vandaag om 16u – De kaarsenceremonie vanavond om 20.30u en uiteraard de laatste ronde en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag van Levenloop 2016 Edegem op zondag om 16U. Tussendoor kan je genieten van heel wat optredens, sprekers en erg mooie momenten op het podium.

Je kan het hele evenement live volgen op de de lokale Radio Frekwent op 105.1 FM of via hun Facebookpagina en Twitter. Uiteraard is ook iedereen welkom in Edegem en strijd mee met Levensloop en stichting tegen kanker.