Modderalarm tijdens Parkevenement

Modderalarm tijdens Parkevenement

OELEGEM – Elk festival heeft dit jaar wel last van modder en heel wat drassige plekken. Ook het Vrieselhof in Oelegem heeft hiervan last. De Cultuurdienst hoopt toch op een massale opkomst op het Parkevenement aanstaande vrijdag, maar waarschuwt het publiek.

“Door de aanhoudende regen willen we het publiek waarschuwen om zich te beschermen tegen de gevolgen hiervan. Een paar gedeeltes van de weide zijn wat zompig. Waterdichte, stevige schoenen zijn dus aangewezen,” klinkt het bij de Cultuurdienst.

Festival start voor de kinderen
Dit jaar start het parkevenement wat vroeger. “We hebben een super toffe groep die alle kleine (en grote) kinderen kan ‘meekrijgen’… Jeuk live band for kids staat garant voor 75 minuten plezier op, naast en voor het podium,” zegt de Cultuurdienst.

Jeuk schiet met scherp! Jan Pladijs en zijn makkers laten alle kinderen dansen en meezingen op de tonen van bekende kinderhits en eigen materiaal. Dit op typische Jeuk-wijze, met een knipoog naar de volwassenen en een vleugje absurde humor. Jeuk is er voor iedereen. Professionele muzikanten stuwen het publiek vooruit en laten alle toeschouwers echt actief genieten.

“Kom dus op tijd met je kroost en geniet in de zon van een hapje (foodtrucks!) en drankje, geweldige ambiance om de zomer mooi in te zetten op de weide voor het kasteel Vrieselhof.”

Lokale Emblemse bandOm 20 uur komen de jongelingen van Covered Affairs uit Emblem het podium inpalmen. Covered Affairs speelt energieke en eigenwijze pop- en rockcovers. Ze spelen vanuit de buik en vooral graag, wat ook op het podium duidelijk te zien is.

En wie komt er om 22 uur vanuit het gras gekropen om te rappen als een mitraillette? Het is Slongs Dievanongs !!!

Dievanongs komt binne lak ne meteoriet, dropt lyrics oep nen beat en hée alles liefst verniet! Blut & blijven gaan!
Deze Antwerpse schone rapt als een beest en krijgt iedereen mee in de spetterende finale van ons parkevenement.

Om 23 uur stopt de muziek en hopen we dat deze 11-juli viering ook dit jaar weer een écht (Vlaanderen) Feest was voor iedereen!