MUSICFORLIFE. 5000 euro dankzij ouders van Mil voor Boven de wolken

MUSICFORLIFE. 5000 euro dankzij ouders van Mil voor Boven de wolken

RANST – Bart Goris en Caroline Schellekens uit Ranst werden op 7 augustus ouders van Mil. Hun zoon is op ongeveer 9 zwangerschaps maanden geboren met een spierziekte SMA. “Deze diagnose kwam helemaal onverwacht. Onze kleine man waar we 9 maanden lang naar hadden uitgekeken zou maar een heel korte tijd bij ons kunnen zijn. De wereld leek even stil te staan en kwam als een baksteen op onze schouders terecht. De tijd die we samen hadden was zo kostbaar,” vertelt Caroline op haar pagina.

“Dankzij de vzw “boven de wolken”, hebben we nog hele mooie en professionele foto’s kunnen laten maken bij ons thuis. Zo hebben we hele mooie herinneringen waar we nog heel veel naar kunnen terug kijken. Boven De Wolken zet zich met veel liefde vrijwillig in voor sterrenouders en hun baby. Iedere fotograaf krijgt van hen een onkostenvergoeding en is verzekerd. Daarnaast zorgen ze ook voor flyers, kaartjes, kleertjes voor de kleine sterretjes, sensibiliseren van de ziekenhuizen, …”
Bart en Caroline wilden iets terugdoen tijdens de Warmste Week van radiozender Studio Brussel. Daarom verkochten ze gepersonaliseerde theelichtjes en kerstballen met naam. Dit bracht maar liefst 5000 euro op voor de vzw Boven de Wolken.
Bekijk ook hun filmpje op De Warmste week.