Nele Goossens try-out bij JIPPAnimatie

Nele Goossens try-out bij JIPPAnimatie

BROECHEM – In de kleine garage van JIPPAnimatie vzw kan je regelmatig kijken naar exclusieve try-outs van verschillende artiesten. Nu woensdag 25 januari staat actrice Nele Goossens in de spotlights.

Nele Goossens ken je onder meer van een clown Mina van het Studio 100-programma Dobus, als de vriendin Kelly van Snelle Eddy en heel wat revueshows in onder meer het Witte Paard.

Nele speelt deze keer haar derde zelfgeschreven onewomenshow “Dag Janine en dag José”.
Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag, maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan. Een niéuw bestaan, als het mag van hierboven.  Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair. Herkenbaar voor ieder die zich, in deze jachtige wereld, een beetje een houvast bijeen droomt.

Op 2,3 en 4 februari gaat ze in première in het Antwerpse Fakkeltheater, de voorstellingen hiervoor zijn allemaal uitverkocht. Ook de show bij JIPPAnimatie, waar de opbrengst naar een goed doel gaat is al enkele maanden uitverkocht.

Op 22 februari komt Ygor uit Poperinge een try-out brengen van Roodkopje en de walf en op 22 maart staat Bert Gabriels in het JIPPA-theater.

www.jippa.be/comedy